Private label

Naast het eigen merk Fire-Up, produceert Fire-Up International B.V. voor haar klanten ook onder Private Label. Fire-Up International prijst zich gelukkig al vele jaren aan grote en middelgrote klanten onder Private Label te mogen leveren. Wij durven ons dan ook Private Label specialist te noemen en bedenken tailormade oplossingen voor onze klanten.

Werkwijze:

Samen met de Private Label–klant ontwikkelen wij het gewenste label. Hiervoor hebben wij een standaard procedure gemaakt.

Uiteraard kunnen wij op verzoek van de private Label klant mogelijke aanpassingen doen.

Indien gewenst, geeft Fire-Up International advies aan de Private Label klant omtrent specifieke productinformatie en mogelijke Unique Selling Points (USP’s), mocht hier interesse in zijn.

Wettelijk moet Fire-Up International aan de Europese wet- en regelgeving voldoen. De EN 1860-3 is de Europese Normering voor onder andere de aanmaakblokjes.

Ook kan op verzoek de Europese Norm worden uitgebreid met de Deutsche Industrie Norm (DIN). Het verkregen certificaat luidt dan: DIN EN 1860-3 en wordt ook zo op de verpakking genoteerd.
De private Label klant is zelf verantwoordelijk v.w.b. het controleren op mogelijke afwijkende wet- en regelgeving buiten de Europese Norm en/of DIN-norm om.

Het kan zijn dat er in de afzetgebieden waar de private label klant haar producten wil verkopen, er misschien afgeweken wordt van de Europese wet- en regelgeving of zelfs in sterkere mate: Waar additionele wettelijke bepalingen van kracht zijn.