Over Fire-Up International B.V.

Fire-Up International B.V. heeft geïnvesteerd in een nieuw bedrijfspand met de meest innovatieve productielijn en de daarbij behorende nieuwe verpakkingslijnen, voor het produceren en verpakken van onze natuurlijke, duurzame (bruine) aanmaakblokjes. Met een hecht team opereert Fire-Up International B.V. al meer dan 30 jaar op de markt. In 2006 krijgt Peko B.V. een nieuwe naam – Fire-Up International B.V. Deze naam is gerelateerd aan de Fire-Up productbenaming. Het in de voorgaande jaren uitgebreide assortiment voor “outdoor living & cooking”, wordt teruggebracht naar een kernassortiment: Vuurgerelateerde producten voor kachel, haard en barbecue. Milieuvriendelijke aanmaakblokjes, houtskool en houtskool briketten vormen de hoofdbestanddelen.

Missie


Fire-Up International (FUI) presenteert zich als dé specialist op het gebied van vuur-gerelateerde producten voor de open haard, barbecue, kachel en andere aanverwante producten. Haar brede, gespecialiseerde assortiment beschikt over een hoge duurzaamheid*, kwaliteit en is gemakkelijk en veilig in gebruik, met milieuvriendelijke aspecten, die grotendeels de samenstelling van het assortiment te bepalen. FUI streeft naar een optimale balans tussen de productie en verkoop van de door de FUI gevoerde producten en streeft er naar om de meest duurzame* handelspartner voor de groot- en detailhandel in de Benelux zijn. In en buiten Europa wil FUI zich profileren als dé producent en leverancier van duurzame* en milieuvriendelijke aanmaakproducten.


Voetnoot: * In een duurzame wereld, moet de mens, milieu en economie in evenwicht zijn. De aarde moet op de langere termijn ons totale verbruik kunnen blijven dragen . In een NIET duurzame situatie zijn onze natuurlijke hulpbronnen sneller van de aarde ontnomen als dat wij ze kunnen regenereren. (Bron: Nederlandse Consumentenbond)

Odoo • Tekst en afbeelding

Visie


Fire-Up International (FUI) onderscheidt zich door te streven naar het hoogst mogelijke niveau op het gebied van duurzaam ondernemen* in haar bedrijfsvoering en haar producten, waarbij de best mogelijke kwaliteit, innovatie, comfort, duurzaamheid, veiligheid en milieu belangrijke speerpunten vormen.

Odoo + afbeelding en tekst

Voetnoot: * Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische beperkingen. (Bron: Wikipedia)


Productie aanmaakblokjes

De productie van aanmaakblokjes is verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. De focus wordt geheel gelegd op het produceren van milieuvriendelijke (bruine) aanmaakblokjes met als hoofd-afzetgebied Europa. De bestaande productiemachines zijn compleet gereviseerd en nieuwe productie- en verpakkingsmachines zijn geïnstalleerd. Fire-Up International heeft veel tijd en zorg gespendeerd aan het productieproces. Meer informatie treft u hier aan.


In- en verkoop handelsartikelen

Voor wat betreft de handelsactiviteiten van Fire-Up International B.V. wordt de focus gelegd op vuurgerelateerde producten voor kachel, haard en barbecue. Een reorganisatie van het Fire-Up productassortiment is hiervan het gevolg. Een kwalitatief hoogwaardig kernassortiment voor supermarkten, DHZ-bedrijven, tuincentra, horeca groothandel, warenhuizen en overige aanverwante branches in Nederland en België wordt aangeboden tegen concurrerende prijzen. Hierdoor is ook een complete aanpassing van de Fire-Up huisstijl, waarvan de verpakkingen deel uitmaken, het gevolg.


Duurzaamheid

Fire-Up International draagt milieu, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. Waar mogelijk, zal gekozen worden voor milieuvriendelijke, duurzame producten., die zo veilig mogelijk in productie en gebruik zijn. Lees hier meer over hoe Fire-Up International omgaat met duurzaamheid..


Fire-Up International nu en in de toekomst

Met een nieuw bedrijfspand dat uitgerust is met hoogwaardig technische productie- en verpakkingsfaciliteiten, is Fire-Up International B.V. helemaal klaar om in de huidige en toekomstige behoeftes van haar huidige en nieuwe klanten, perfect te kunnen voorzien. Wij dagen u graag uit om dit te mogen bewijzen! Neem eens contact met ons zodat we kunnen bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.