Fire-Up gaat samenwerken met Orange Babies

Oisterwijk – We zijn verheugd te mogen aankondigen dat Fire-Up dit barbecueseizoen een samenwerking aangaat met Orange Babies. De zakken houtskool, houtskoolbriketten en aanmaakblokjes zijn inmiddels voorzien van een opdruk met oranje label en liggen in de winkels.

In Afrika sterft elke 5 minuten een kind aan de gevolgen van aids: geïnfecteerd omdat de moeder het hiv-virus aan hen doorgeeft tijdens de zwangerschap, terwijl dat voorkomen kan worden.

Orange Babies voorziet in een totaalaanpak: zwangere vrouwen worden getest op hiv, baby’s en kinderen krijgen medicatie tegen hiv-gerelateerde ziekten, er zijn voedselpakketten voor moeders gedurende de borstvoeding en er wordt melkpoeder verstrekt aan moeders die geen borstvoeding kunnen geven. Daarnaast geeft Orange Babies voorlichting over onderwerpen als medicijntrouw, voeding en veilig bevallen. Op deze manier doorbreekt Orange Babies de cyclus. Sinds haar oprichting in 1999 zijn er al meer dan 500.000 kinderen hiv-vrij ter wereld gekomen.

Met de aankoop van de Fire – Up houtskool en aanmaakblokjes draagt u bij aan een hiv-vrije start in het leven van een baby.

Klik hier om naar de website van Orange Babies te gaan.

Persbericht: Fire-Up International BV - Verhuizing productieactiviteiten